(Video) Infectată. Româncă din Londra însărcinată. „Mi-au zis că trebuie să scoată copilul şi că am şanse 50-50 să trăiesc sau să mor pentru că plămânii mei sunt foarte foarte afectaţi”

O româncă din Londra a povestit momentele de coșmar după ce s-a infectat cu coronavirus. Era însărcinată în 33 de săptămâni. Medicii au fost nevoiți să-i inducă o stare de comă pentru a salva copilul prin cezariană.

Povestea a început pe 21 mai când a fost la o petrecere la care regulile de distanţare n-au fost respectate. Din 16 participanţi, 6 s-au infectat. Prin ei şi Andreea, însărcinată în a 33 a săptămână şi soţul său. Două zile mai târziu au început simptomele şi a fost internată, anunță Stirile Pro Tv. 

(Video) Infectată. Româncă din Londra însărcinată. „Mi-au zis că trebuie să scoată copilul şi că am şanse 50-50 să trăiesc sau să mor pentru că plămânii mei sunt foarte foarte afectaţi” 1

Andreea Tudose: “Am avut dureri foarte mari. Zici că cineva îmi trage carnea după mine. Şi frisoane”.
Diagnosticul a venit imediat: infecţie cu Sars cov 2.

Andreea Tudose: “Tuşesc în ultimul hal. Acum, tuşesc orice aş face. Este groaznică boala asta. Groaznică. Am momente când cred că nu mai revin, nu mai ajung acasă”.

După câteva zile situaţia s-a agravat.

Andreea Tudose: “Vă rog din tot sufletul meu. Dacă aveţi persoane pe lângă voi vulnerabile, gravide, cu inima, bătrâni nu îi puneţi în pericol sub nicio formă. Este groaznic virusul ăsta dacă ai imunitatea scăzută”.

Insarcinata in 34 saptamani si COVID POZITIVA! Episodul 1

În a şaptea zi de spitalizare lucrurile s-au complicat. A fost intubată.

Andreea Tudose: ”Mi-au zis că trebuie să scoată copilul şi că am şanse 50-50 să trăiesc sau să mor pentru că plămânii mei sunt foarte foarte afectaţi”.

Pe 5 iunie, medicii i-au indus coma şi-au făcut operaţie de cezariană. Copilul a fost salvat. 7 zile însă, Andreea s-a zbătut între viaţă şi moarte.

Andreea Tudose: ”Au urmat 7 zile de teroare pentru familia mea. Eu nu am stitu nimic. Eu n-aş fi fost critic. Nu eram dacă nu eram gravidă atât de avansat”.

Chinul de inainte de operatia de cezariana de urgenta si coma de 7 zile!

După 7 zile s-a trezit din comă. Atunci şi-a văzut pentru prima dată şi copilul printr-un video call.

Andreea Tudose: ”Atât vreau să vă zic. Staţi acasă pentru că eu am trecut printr-un coşmar oribil şi încă trec pentru că copilul meu e în spital şi eu nu pot să îl văd”.