Infectat. Andrei Ștefănescu, primele declarații despre coronavirus: „Știu ca sunt pozitiv. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri”

(Last Updated On: June 19, 2020)

Și Andrei Ștefănescu, prezentatorul de la Antena Stars și implicit concurent la emisiunea „Te cunosc de undeva!” a fost infectat cu coronavirus.

Joi seară, într-o intervenție în direct la Antena 3, Andrei Ștefănescu a vorbit despre rezultatul pozitiv pe care l-a primit la noul coronavirus, anunță Can Can.

Infectat. Andrei Ștefănescu, primele declarații despre coronavirus: „Știu ca sunt pozitiv. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri” 1

„Am fost testat, Asta este, stiu ca sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun simptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative.

Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o placere. Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, „Te cunosc de undeva!”.

Medicii mi-au spus că starea unui asimptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrat la Antenă că suntem o echipă.”, a mărturisit Andrei Ștefănescu.ei Balș” din Capitală.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus și sunt internați la Institutul „Matei Balș” din Capitală.