Gabriela Cristea: „Soțul meu a fost contact cu Marcel Pavel. Am stat cu sufletul la gură 10 ore până ne-a venit testul. Acum el se teme să mai aibă contact cu oamenii, are o teamă legată de faptul că ar putea să infecteze pe cineva deși nu este posibil”

Gabriela Cristea a povestit experiența avută după ce  a aflat că soțul ei, Tavi Clonda a intrat în contact cu Marcel Pavel, infectat cu coronavirus.

„Soțul meu a fost contact cu Marcel și a fost testat negativ. Au fost niște momente îngrozitoare pentru noi. Am stat cu sufletul la gură 10 ore până ne-a venit testul.

Gabriela Cristea: „Soțul meu a fost contact cu Marcel Pavel. Am stat cu sufletul la gură 10 ore până ne-a venit testul. Acum el se teme să mai aibă contact cu oamenii, are o teamă legată de faptul că ar putea să infecteze pe cineva deși nu este posibil” 1

Acum el se teme să mai aibă contact cu oamenii, are o teamă legată de faptul că ar putea să infecteze pe cineva deși nu este posibil”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook, potrivit Fanatik.

„Cei care vorbesc asemenea aberații habar nu au prin ce trec cei care se trezesc, fără voia lor, cu acest nenorocit de virus sau cei care au fost în contact cu cei infectați.

Oameni fără minte, care nu au ce face cu viața lor și din plictiseală lansează teoriile conspirative pe care le citesc în ultima perioadă și mă crucesc”, a mai scris vedeta.