(Foto) Hore și aglomerație în Parcul Sebastian: ”Să vedem dacă ne îmbolnăvim sau nu. Suntem curioase”

(Last Updated On: June 29, 2020)

Veselie mare la București, sâmbătă, în Parcul Sebastian. Petrecăreții, majoritatea în vârstă, au încins hore, sârbe și s-au luat în brațe, uitând cu totul de regulile de distanțare fizică și de obligația purtării măștii de protecție.

Atât organizatorii, cât și Poliția Locală s-au rezumat la câteva avertismente verbale slabe și asta doar după ce au apărut jandarmii.

(Foto) Hore și aglomerație în Parcul Sebastian: ”Să vedem dacă ne îmbolnăvim sau nu. Suntem curioase” 1
(Foto Libertatea)

”Să vedem dacă ne îmbolnăvim sau nu. Suntem curioase. Curiozitatea ne-a împins să ieșim în atâta lume”, a spus o femeie pe la 60 de ani, potrivit Libertatea. 

A fost sufletul grupului său de prietene, cu care a venit la concert. Unde era hora, era și ea. Alții au venit pentru că oricum ”nu cred în coronavirus”, spus cu multă convingere.

(Foto) Hore și aglomerație în Parcul Sebastian: ”Să vedem dacă ne îmbolnăvim sau nu. Suntem curioase” 2 (Foto) Hore și aglomerație în Parcul Sebastian: ”Să vedem dacă ne îmbolnăvim sau nu. Suntem curioase” 3 (Foto) Hore și aglomerație în Parcul Sebastian: ”Să vedem dacă ne îmbolnăvim sau nu. Suntem curioase” 4

”Știți ceva? Eu nu cred așa ceva. Lucrez într-o fabrică și nu le-am auzit pe colegele mele spunând că s-au îmbolnăvit”, a spus altcineva.