Florin Călinescu a rămas fără cont de Facebook. “Lucrarea a fost foarte complexa si a plecat din România, a trecut prin Indonezia si s-a executat in China. Hechareala, hecareala dar toate lasă urme.

Florin Călinescu a anunțat marți că a rămas fără cont de Facebook după ce ia fost spart de indivizi din China. Contul a fost recuperat cu ajutorul celor de la Facebook și a prietnilor din IT.

Florin Călinescu: „Nu vreau sa cred ca spargerea contului meu are vreo legatura cu ultimul mesaj postat aici.

Florin Călinescu a rămas fără cont de Facebook. “Lucrarea a fost foarte complexa si a plecat din România, a trecut prin Indonezia si s-a executat in China. Hechareala, hecareala dar toate lasă urme. 1

“Lucrarea” a fost foarte complexa si a plecat din România, a trecut prin Indonezia si s-a executat in China. Hechareala, hecareala dar toate lasa urme.
Multumesc FaceBook care s-a miscat foarte rapid. Si prietenilor IT si PR din tara.

Iar pe dumneavoastra va rog sa fiti incredintati ca eu nu postez genul acela de materiale video pe care unii dintre dumneavoastra le-ati si accesat.

Daca masacrul contului meu are totusi vreo legatura cu postarea respectiva, voi analiza foarte serios participarea mea personala in ceea ce priveste viitorul Capitalei.
Partidul Verde se va implica pana la capat in schimbarea radicala a felului de face administratie publica locala si nationala.
Detalii intr-un live. Duminica 28 iunie. Orele 13:00”