El este tânărul care a salvat de la moarte o fetiţă de 1 an şi 6 luni, i-a făcut masaj cardiac timp de o oră până a venit SMURD-ul. Este, la rândul său, tatăl unui bebeluş

O fetiță de un an și jumătate a fost salvată de un fost angajat ISU după ce aproape că s-a înecat în Dunăre.

Valentin Ganea, fost angajat ISU, acum ofiţer la Penitenciarul Brăila, este cel care i-a acordat primul ajutor fetiţei de un an şi jumătate căzute sămbătă în apele Dunării. Fata se juca într-o piscină gonflabilă pe mal, la doi metri de luciul de apă. Ar fi intrat singură în râu, într-o clipă de neatenţie a părinţilor. Tatăl a fost cel care a scos-o din Dunăre, scrie observatornews.ro.

El este tânărul care a salvat de la moarte o fetiţă de 1 an şi 6 luni, i-a făcut masaj cardiac timp de o oră până a venit SMURD-ul. Este, la rândul său, tatăl unui bebeluş 1

Valentin Ganea, salvator: Am inceput sa-i fac masaj cardiac, cred ca a durat o ora si ceva, aproximativ, sincer, am pierdut notiunea timpului, pana la venirea echipajului SMURD cu elicopterul.

Nu şi-a pierdut nicio secundă speranţa. A continuat masajul cardiac până a simţit pulsul.

Fetiţa a fost adusă la Spitalul de Copii din Galați.

Iuliana Moraru, medic ATI Spitalul de Urgenţă Copii Galaţi: Fetita este intr-o stare stabila in momentul de fata, e echilibrata cardio-respirator, detubata, respira sponta, in schimb, din punct de vedere neurologic nu e o stare generală bună.