El este românul devenit erou în Marea Britanie după ce a intrat desculț și dezbrăcat într-o clădire în flăcări și-a salvat vecinul mai în vârstă

Remus Nicolae Lefter, șofer de profesie, rezident în Oxford, a devenit erou în Marea Britanie după ce, luni seară, a intrat într-o clădire cuprinsă de incendiu și și-a salvat vecinul.

Românul nu a ezitat deloc și, desculț și îmbrăcat doar în șort, a intrat în casa cuprinsă de flăcări, a urcat la etaj și și-a salvat vecinul mai în vârstă, care se afla în pericol, informează digi24.ro.

El este românul devenit erou în Marea Britanie după ce a intrat desculț și dezbrăcat într-o clădire în flăcări și-a salvat vecinul mai în vârstă 1 El este românul devenit erou în Marea Britanie după ce a intrat desculț și dezbrăcat într-o clădire în flăcări și-a salvat vecinul mai în vârstă 2

După ce vecinul a fost scos afară, Remus a mai intrat o dată în clădirea cuprinsă de incendiu și a încercat să stingă flacările izbucnite în bucătărie, la aragaz, pentru a preveni o explozie.

Pompierii au ajuns la 4 minute după apel și stins incendiul, apoi l-au felicitat pe Remus pentru curajul de care a dat dovadă.