Deputat analfabet. Profesoara Cristina Tunegaru despre deputatul cu “ciasuri” in declaratia de avere: “Un analfabet NEfunctional ajunge sa obtina cele mai inalte titluri ale sistemului de Educatie”

(Last Updated On: June 27, 2020)

Profesoara Cristina Tunegaru a comentat situația deputatului PSD care a scris în declarația de avere că deține „ciasuri de mana”.

„Deputatul Mitică Mărgărit nu are doar ‘ciasuri de mână’, ci și o serioasă carieră academică care, probabil, l-a ajutat în viață. Are licență și master în Drept, master în Securitate și, la data alegerilor trecute, mai făcea o licență în Economie și un doctorat în Securitate. Nu mai vorbesc de cursurile postuniversitare la MAE, Academia Militară și Academia de Poliție.

Deputat analfabet. Profesoara Cristina Tunegaru despre deputatul cu "ciasuri" in declaratia de avere: "Un analfabet NEfunctional ajunge sa obtina cele mai inalte titluri ale sistemului de Educatie" 1

Faptul că un analfabet NEfuncțional ajunge să obțină cele mai înalte titluri ale sistemului de Educație și să-și acopere ignoranța cu diplome demonstrează falimentul unor întregi instituții de învățământ superior”, a scris porfesoara într-un mesaj pe Facebook.

Deputatul PSD, Marius Mitica Margarit, a fost numit miercuri membru in Comisia de control a activitatii Serviciului Roman de Informatii. Este o comisie cu statut special in cadrul Parlamentului Romaniei, o structura comuna a celor doua camere, formata din noua senatori si deputati de la toate partidele politice, potrivit ziare.com.

In 2019, presa a scris ca deputatul Marius Mitica Margarit are cont pe Tinder, celebra aplicatie prin care cei care o descarca isi pot gasi perechea. “Celebritatea” insa i-a fost adusa de declaratia de avere depusa cand era Subsecretar de Stat la Ministerul Transporturilor, in care a scris ca are “CIASURI DE MANA” in valoare de 12.000 de euro.