Dani Oțil a chemat ambulanța, după ce a suferit un atac de panică, după o despărțire! „M-am așezat pe un scaun și le-am zis că sunt 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin”

(Last Updated On: June 3, 2020)

Dani Oţil a vorbit despre unul dintre cele mai crunte momente prin care a trecut. Prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 a dezvăluit că în urma unei despărțiri extrem de dureroase, a făcut un atac de panică și a fost nevoit să cheme salvarea.

„Am avut un atac de panică, de necaz din dragoste. Am avut un moment critic, nu am mai spus asta nicăieri și niciodată. Atunci mi-a căzut total cerul în cap și am izbucnit în plâns”, a declarat Dani Oțil, citat de spynews.ro.

Dani Oțil a chemat ambulanța, după ce a suferit un atac de panică, după o despărțire! „M-am așezat pe un scaun și le-am zis că sunt 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin” 1

Apoi, prezentatorul tv și-a șters lacrimile și a vrut să meargă la colegul său, Răzvan, care pe atunci locuia cu soția sa, în aceeași curte cu el. Doar că, ajungând pe terasă, a observat că aceștia se certau și nu a vrut să intervină.

Cu toate acestea, la scurt timp, Dani Oțil a realizat că trebuie să le zică ce se petrece cu el.

„M-am așezat pe un scaun și le-am zis că nu vreau să le stric circul, dar sincer există, din toate simptomele, 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin”, a mai dezvăluit Dani Oțil.