Dan Andronic: „În mod cert, Germania va fi unul din câștigătorii crizei. A luat peste 1.200 de miliarde de euro, ajutoare de stat la UE, iar acum vine în forță. Nu-i interesează deficitul, ci repornirea economiei. Ce măsuri anunță Merkel pentru relansarea economiei Germaniei”:

(Last Updated On: June 4, 2020)

Germanii știu să se descurce în crize economice. Au bani, au idei iar acum lucrează intens la repornirea economiei. Guvernul nostru are promisiuni de bani dar încă nu știe ce să facă cu ei. Cel mai probabil va înființa un fond tip Dragnea și banii îi vor trimite la primari pentru lucrări inutile.

Dan Andronic: „În mod cert, Germania va fi unul din câștigătorii crizei. A luat peste 1.200 de miliarde de euro, ajutoare de stat la UE, iar acum vine în forță. Nu-i interesează deficitul, ci repornirea economiei.

Dan Andronic: „În mod cert, Germania va fi unul din câștigătorii crizei. A luat peste 1.200 de miliarde de euro, ajutoare de stat la UE, iar acum vine în forță. Nu-i interesează deficitul, ci repornirea economiei.  Ce măsuri anunță Merkel pentru relansarea economiei Germaniei”: 1

Ce măsuri anunță Merkel pentru relansarea economiei Germaniei:
– TVA se reduce de la 19 la 16% timp de 6 luni, incepand din data de 1 iulie

– Pentru cei din industria HORECA TVA-ul scade de la 9 la 7%
– Se plateste o subventie de cate 300 de euro pentru fiecare copil

– Municipalitatile primesc si ele de la guvernul federal un total de 10 miliarde de euro pe an pentru investitii in infrastructura si locuinte

– Se dubleaza subventiile pentru achizitionarea de masini electrice pentru a stimula si aceasta industrie
P.S. Ai noștri se reunesc și în dimineața asta ca să discute Planul. Care plan? Nici ei nu știu…”

Potrivit cancelarului Angela Merkel, acest pachet de stimulare se va ridica la 130 de miliarde de euro, care se adaugă celui de 750 de miliarde de euro anunțat anterior pentru intervenție în economiei prin ajutarea afacerilor, anunță biziday.ro.