Ce note a obtinut Selly la Bacalaureat. “Sa va vad ce mai ziceti”

(Last Updated On: June 30, 2020)

Vloggerul Andrei Selaru, cunoscut drept Selly, a susținut în acest an examenul de Bacalaureat. Astăzi, după ce s-au afișant rezultatle la examne, Selly a făcut publice notele primite.

Acesta a obtinut 9,50 la Romana, 9,60 la Matematica si 9,70 la Biologie. Media finala este 9,60. “Sa va vad ce mai ziceti”, a spus vloggerul de la 5GANG intr-o postare pe Instagram, potrivit ziare.com.

Ce note a obtinut Selly la Bacalaureat. "Sa va vad ce mai ziceti" 1

Selly invata la Colegiul National “Fratii Buzesti” din Craiova. Vloggerul este urmarit pe Instagram de 1,5 milioane de oameni, iar pe YouTube a strans in jurul lui o comunitate de 2,66 milioane de abonati.

Vloggerul a venit la ultima proba de bacalaureat cu o masina Dacia 1300, dupa ce a fost criticat ca s-a prezentat la celelalte probe cu o masina de peste 70 de mii de euro.

“Am zis: poate toata lumea are dreptate! Daca toata lumea mi-a zis: nu trebuie sa-ti iei la 19 ani acea masina, nu trebuia sa faci asemenea arogante, nu trebuia sa vii cu masina personala la scoala, am zis… stii cum e, cand 3 oameni iti spun ca esti beat te duci acasa. Toata lumea mi-a zis ca nu e bine si am zis: gata o vand. Prea a fost haituita masina mea de toata lumea. Ca, domne, si-a luat masina, a facut accident. Am zis: gata! O vand!”, a spus Selly pentru Digi24.