Andrei Ștefănescu o pune la punct pe Olivia Steer! ”Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit. Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu. Eu am dormit cu băiețelul meu în pat fiind bolnav, pentru că nu am știut, că …”

(Last Updated On: June 22, 2020)

Andrei Ștefănescu a fost acuzat pe contul de Facebook al Oliviei Steer că ”joacă un rol” în infectarea sa cu coronavirus.

În direct la ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, prezentatorul TV nu s-a mai putut abține și a pus-o la zid pe vedetă. Andrei nu-și explică cum unii oameni pot fi atât de răi, dar mai ales, cum de sunt în stare să facă asemenea acuzații, informează spynews.ro.

Andrei Ștefănescu o pune la punct pe Olivia Steer! ”Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit. Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu. Eu am dormit cu băiețelul meu în pat fiind bolnav, pentru că nu am știut, că ...” 1

”Nu am făcut rău nimănui. Nu am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, nu mi-am dorit să fiu pozitiv, nu mi-am dorit să fiu criticat, nu mi-am dorit să promovez COVID-ul. Absolut deloc! Pur și simplu am povestit întâmplarea mea. Sunt extrem de dezamăgit!”, a declarat el.

Andrei susține că în momentul în care a văzut ce acuzații i se aduc l-a bufnit plânsul. Artistul a mai declarat că o cunoaște pe Olivia Steer și că avea o părere bună cândva. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat radical, iar prezentatorul TV a adus cuvinte dure la adresa vedetei.

”Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit. Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu. Eu am dormit cu băiețelul meu în pat fiind bolnav, pentru că nu am știut, că așa este nenorcita asta de boală, asimptomatică la mine. Cum să acuzi un om de așa ceva? Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare?”, a adăugat artistul.