Amendați toți! Gabi: „Benzinărie pe o autostradă din Cehia. Oprește un autocar românesc din care coboară vreo 20 de persoane, toți fără mască, și intră în benzinărie mergând la toalete. Vânzătoarele încep să țipe că trebuie să intre cu măști, românii râd și înjură continuând să intre. Personalul benzinăriei blochează ușile și …”

(Last Updated On: June 29, 2020)

Ce fac cehii când mai multe persoane intră într-o benzinărie fără mască? Cheamă Poliția care-i amendează. Ce face Raed Arafat când vede persoane fără mască în benzinărie? Nu cheamă Poliția, se duce la televizor și se plânge că ce răi sunt unii.

Un român a povestit într-o postare pe Facebook o întâmplare la care a asistat într-o benzinărie pe o autostradă din Cehia, unde a oprit un autocar plin cu români. Aceștia au intrat înauntru ca să meargă la toalete – fără ca vreunul dintre ei să poarte mască – motiv pentru care angajații benzinăriei au blocat ușile și au chemat poliția, care i-a amendat pe loc, anunță Stirile Pro Tv. 

Amendați toți! Gabi: „Benzinărie pe o autostradă din Cehia. Oprește un autocar românesc din care coboară vreo 20 de persoane, toți fără mască, și intră în benzinărie mergând la toalete. Vânzătoarele încep să țipe că trebuie să intre cu măști, românii râd și înjură continuând să intre. Personalul benzinăriei blochează ușile și ...” 1

„Benzinărie pe o autostradă din Cehia. Oprește un autocar românesc cu numere de TM, din care coboară vreo 20 de persoane, toți fără mască, și intră în benzinărie mergând la toalete.

Vânzătoarele încep să țipe că trebuie să intre cu măști, românii râd și înjură continuând să intre.

Personalul benzinăriei blochează ușile și cheamă poliția care a ajuns în 10 min. Rezultat: fiecăruia din cei care erau înăuntru li s-a dat câte o mască și o amendă! Nu a scăpat unul! Benzinăria a fost redeschisă după dezinfecție. DIFERENȚA DINTRE NOI ȘI EUROPA!”, a povestit Gabi Preda.

Ce a văzut Raed Arafat într-o benzinărie

La o situație si similară – dar petrecută în România – a fost martor și secretarul de stat al MAI Raed Arafat, însă în țara noastră lucrurile au decurs foarte diferit față povestea românului din Cehia.

„Ieri (joi n.r.) am intrat într-o benzinărie să cumpăr ceva de acolo, târziu noaptea. Doamnele de la benzinărie aveau mască. Au intrat patru tineri – nici mască, nici nimic.

Eu m-am uitat, doamnele nu au spus nimic, au plecat și am întrebat doamnele. N-am vrut să intervin pentru că putea să iasă scandal, îți trebuia cineva cu autoritate de control ca să le spună ceva, cineva de la poliție sau patronul magazinului. Am întrebat doamnele: de ce nu le spuneți nimic?

Răspunsul a fost: am încercat să spunem să nu intre fără mască și rezultatul a fost că unii au plecat fără să plătească, alții s-au certat cu noi și ne-au înjurat. Asta este problema. Oamenii nu înțeleg, tinerii cred că este o glumă”, a povestit Raed Arafat.