Adriana Trandafir este infectată cu coronavirus. Actorul Ion Haiduc: „Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon. Este la Spitalul Matei Balș. Nu e nicio glumă”

(Last Updated On: June 22, 2020)

Și îndrăgita actriță Adriana Trandafir a fost infectată cu coronavirus.

Potrivit Mediafax, colegul său Ion Haiduc a confirmat într-o postare pe Facebook ca actrița de 64 de ani este internată la Institutul „Matei Balș”, anunță Libertatea. 

Adriana Trandafir este infectată cu coronavirus. Actorul Ion Haiduc: „Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon. Este la Spitalul Matei Balș. Nu e nicio glumă” 1

Ion Haiduc: „IN ATENTIA CELOR CARE NU CRED CA ACEST VIRUS CHIAR EXISTA………ACUM DOUA MINUTE AM VORBIT CU ADRIANA LA TELEFON….. ESTE LA SPITALUL *MATEI BALS*…..SI NU E NICI O GLUMA !!!!!! ÎI ȚIN PUMNII, SĂ ÎI DEA DUMNEZEU PUTERE SI SANATATE !!! ADRIANA TE IUBESC !!!”

Tot acolo sunt internați și Marcel Pavel și soprana Ozana Barabancea. Cu toții s-au îmbolnăvit pe platourile de filmare ale unei emisiuni de televiziune.

Asupra actriței existau suspiciuni, dar surse medicale au dezvăluit pentru Gândul că testele au confirmat infectarea cu noul coronavirus.

Printre vedetele emisiunilor mondene de la Antena 1, care au făcut teste pentru Covid-19, rezultatele fiind NEGATIVE, se numără: Jojo, Tavi Clonda, Monica Anghel, Cosmin Selesi și Andreea Bălan.