Ami, mesaj după ce a cântat alături de Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, infectaţi cu coronavirus. “Trebuie să stăm cuminţi în casă”

(Last Updated On: June 21, 2020)

Cântăreaţa Ami a transmis un mesaj după ce Marcel Pavel şi Ozana Barabancea au fost infectaţi cu coronavirus.

Vedeta, care a filmat alături de cei doi emisiunea “Te cunosc de undeva”, a transmis că testul pentru COVID-19 a ieșit negativ.

Ami, mesaj după ce a cântat alături de Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, infectaţi cu coronavirus. "Trebuie să stăm cuminţi în casă" 1

“Prietenul meu de izolare pentru următoarea săptămână în care trebuie să stăm cuminți în casă, așa cum ni s-a comunicat. Din fericire, testul meu Covid-19 a ieșit negativ.

Însă, gândul meu este alături de colegii mei de la Te cunosc de undeva care au fost testati pozitiv. Le trimit toată energia mea pozitivă și abia aștept să ne revedem sănătoși și bucuroși ca să ne putem continua filmările pentru noul sezon TCDU! Pupici de la mine si Bobo”, a scris Ami pe rețelele de socializare.

Printre vedetele emisiunilor mondene de la Antena 1, care au făcut teste pentru Covid-19, rezultatele fiind negative, se numără: Jojo, Tavi Clonda, Monica Anghel, Cosmin Selesi și Andreea Bălan