A picat BAC-ul! Prim vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a picat examenul la 42 de ani cu o notă foarte mică la română

(Last Updated On: June 30, 2020)

Daniel Moroșanu, Prim vicepreședintele PNL Vrancea și fost șofer al actualului ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan, a picat examenul de bacalaureat pe care l-a susținut la 42 de ani.

El a luat doar 3,60 la proba scrisă la limba română, iar la geografie a avut 8,65, potrivit sursei citate. Liderul liberal vrâncean a susţinut examenul de bacalaureat la Liceul Simion Mehedinţi din Vidra, informează G4media.

A picat BAC-ul! Prim vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a picat examenul la 42 de ani cu o notă foarte mică la română 1

Jurnalistul Mircea Marian a scris pe Facebook: „Eu l-am apărat, l-am încurajat…dar când n-ai cu cine…
Monitorul de Vrancea: „Prim vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a picat BAC-ul după ce a luat nota 3,60 la română!”
Offf, Vioricoooo, cui ne-ai lăsat, maică!!!!”

Sebastian Lăzăroiu a scris: „Mi-a fost simpatic tipul ăla de la PNL Vrancea care-și dădea Bacul la vârsta la care alții își așteaptă copiii să iasă de la Bac . Până când am aflat că a luat nota 3,60 la română. E clar că a scris ce și-a mai amintit de când era in clasa a XII-a.”