A murit criminalul monstru care a incendiat o fată de 17 ani

Criminalul monstru care a dat foc unei fete de 17 ani, Ion Turnagiu, a murit la spital. Ion Turnagiu a fost eliberat de judecători mai repede, după ce a ucis 5 oameni.

Bărbatul era internat în spitalul din Drobeta Turnu-Severin după ce a încercat să se sinucidă. Turnagiu a fost internat aici în data de 25 iunie, după ce a încercat să se sinucidă, în arestul Poliţiei Mehedinţi, anunță stiripesurse.ro.

A murit criminalul monstru care a incendiat o fată de 17 ani 1

„Colegii de la ambulanţă l-au găsit acolo în stop. L-au resuscitat minute în şir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă. A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără şanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade şi nu coboară de niciun fel şi care este un semn că creierul nu mai lucrează”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Radu Iman, manager Spitalul Jude’ean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.

În urmă cu câteva zile, Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi la un an după ce a fost eliberat din închisoare, a încercat să se sinucidă în arestul Poliţiei Mehedinţi. Turnagiu a fost găsit spânzurat, cu tricoul, de către poliţişti. Agenţii l-au resuscitat până la sosirea echiapjelor de salvare, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Mehedinţi.

Turnagiu se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie. El a fost arestat preventive după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dîrvari. Tânăra este în stare gravă, într-un spital din Bucureşti.