Zi de zi cu mască. Mirela: „Plec de la munca, îmi dau masca jos, urc în autobuz, îmi pun masca, cobor la Kaufland, dau masca jos, intru în Kaufland, pun masca, ma dezinfectez, ies din Kaufland cu bagaje, dau masca jos ca nu pot sa respir târând de bagaje ,ma urc în autobuz, pun masca, închid …”

(Last Updated On: May 28, 2020)

Românii povestesc pe Facebook experiențele avute cu purtatul măștilor. Masca trebuie purtată în orice loc public închis, loc comercial, transport public și loc de muncă, anunță Digi 24.

Pe Facebook, Glavan Mirela  a scris: „Plec de la munca, îmi dau masca jos, urc în 178 îmi pun masca, cobor la Kaufland Basarab, dau masca jos, intru în Kaufland, pun masca, ma dezinfectez, ies din Kaufland cu bagaje, dau masca jos ca nu pot sa respir tarand de bagaje,

Zi de zi cu mască. Mirela: „Plec de la munca, îmi dau masca jos, urc în autobuz, îmi pun masca, cobor la Kaufland, dau masca jos, intru în Kaufland, pun masca, ma dezinfectez, ies din Kaufland cu bagaje, dau masca jos ca nu pot sa respir târând de bagaje ,ma urc în autobuz, pun masca, închid ...” 1
(foto arhiva)

ma urc în 123, pun masca, închid geamurile deschise ca la 30 de grade… ca numai sub masca transpir în rest e rece, cobor din 123 la Unirii, las masca, ma închei la geaca, ridic gluga ca ploua, cobor la metrou, pun masca,

dau jos gluga, ma deschei la geaca, ma urc în metrou, scot telefonul îmi pun ochelarii..

ceata, se aburesc, dau jos masca de pe nas rămâne doar pe gura, ca să pot vedea ecranul tel, ochelarii se dezabureșc.

Mai am un pic și cobor din metrou, dau jos masca, ridic gluga și ma inchei la geaca ca ploua, după ce bag ochelarii și telefonul în geanta… Comportament de psihopat… masca oricum este un izvor de infecție nu de izolare după atâta frecus”.

Doca Brindusa: „M-am trezit la Auchan că n-am mască. Ca un cetățean civilizat ce sunt, am intrat la Sensiblu și am cerut o mască pe care am plătit 4 lei.

Le-am întrebat pe doamne dacă au cumpărători la prețul ăsta și mi-au spus că le vând cu baxul! Mă întreb cine cumpără măsti cu 4 lei când se găsesc cu 1.50? Evident, înafară de uituci ca mine?”