Wizz Air prelungește perioada de suspendare a zborurilor din România. Ce se întâmplă cu biletele luate

(Last Updated On: May 27, 2020)

Wizz Air a anunțat că prelungește perioada de suspendare a zborurilor din România, forțată de interdicțiile impuse de guvernul român.

Interdicțiile de zbor sunt prelungite până în 16 iunie, inclusiv.

Astfel, zborurile spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor rămâne suspendate până pe 16 iunie inclusiv, anunță Observator News.

Wizz Air prelungește perioada de suspendare a zborurilor din România. Ce se întâmplă cu biletele luate 1

Potrivit boardingpass.ro, pasagerii vor putea zbura în continuare din România către țări precum Cehia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Portugalia.

În cazul companiei Wizz Air, pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

Clienții vor primi în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.