Viorel Cataramă a primit rezultatul celui de-al treilea test de COVID-19. Acum este anchetat de procurori

(Last Updated On: May 19, 2020)

Viorel Cataramă a încercat să dovedească faptul că nu se poate infecta cu coronavirus așa ușor. A mers într-o localitate problemă iar acum a primit rezultatul celui de-al treilea test pentru COVID-19. Acesta fost negativ.

Parchetul Judecătoriei Urziceni a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pe numele lui Viorel Cataramă, anunță GSP.

Viorel Cataramă

Omul de afaceri care a vrut să cumpere clubul Dinamo a mers în comuna Bărbulești, din județul Ialomița, cu gândul de a se îmbolnăvi deliberat cu COVID-19. Cataramă a declarat zilele trecute că vrea să se expună la coronavirus pentru a demonstra că pandemia este de fapt o conspirație.

Viorel Cataramă:

Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nicio lege și am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorități sunt incorecte.

Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-și dea viața pentru țara lui. Voi demonstra că falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertăților noastre fundamentale au fost o mare eroare. Cei vinovați vor răspunde”