(Video) Inconștienți. Enoriaşii au sărutat sicriul lui IPS Pimen, ucis de coroavirus. Se observă şi copii care sărută sicriul

(Last Updated On: May 21, 2020)

Oameni inconștienți nu au ținut seama de regulile de protecție, și-au dat jos masca și au sărutat sicriul în care se află ÎPS Pimen, ucis de coronavirus și crucea aflate în biserica „Sfântul Gheorghe” de la Mănăstirea „Sfântul Ioan” din Suceava.

Trupul neînsuflețit al fostului arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților a fost depus în biserica „Sfântul Gheorghe” pentru ca oamenii să-și poată lua rămas bun de la înaltul prelat al Bisericii, anunță fanatik.ro.

(Video) Inconștienți. Enoriaşii au sărutat sicriul lui IPS Pimen, ucis de coroavirus. Se observă şi copii care sărută sicriul 1

Cu toate acestea, unii oameni au uitat de măsurile de protecție și și-au dat jos măștile de protecție și mănușile pentru a atinge și săruta sicriul.

În imaginile surprinse de camerele video în timpul slujbei, nu doar adulții au recurs la acest gest ci și copiii. Conform Adevărul, șeful ISU Suceava, Costică Gheață, a luat legătura cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și le-a solicitat să impună regulile de distanțare socială.

În cele din urmă sicriul în care se afla ÎPS Pimen a fost delimitat cu un cordon pentru ca oamenii să nu se mai poată apropia prea mult de acesta.

Vezi aici video:

Revenim cu detalii!