Vasile: „Aceste două poze trebuie să fie o lecție pentru cei care, direct sau indirect, comentează, nefăcând nimic în timpul pandemiei pentru cei de lângă ei. Vă știți voi, bine, “prietenii mei” 😉 Voluntarii noștri, în timp ce duceau alimente sutelor de bătrâni și suferinzi, au avut un accident. Oamenii aceștia …”

(Last Updated On: May 25, 2020)

Trecerea de la starea de urgență la cea de alertă și relaxarea restricțiilor a dus la aglomerarea drumurilor din România și implicit la reapariția accidentelor de circulație.

Într-un accident de circulație a fost implicată și o mașină a unor voluntari care duceau alimente unor bătrâni.

Vasile Antonie Tămaș a scris pe Facebook: „Aceste două poze trebuie să fie o lecție pentru cei care, direct sau indirect, comentează, nefăcând nimic în timpul pandemiei pentru cei de lângă ei. Vă știți voi, bine, “prietenii mei” 😉

Vasile: „Aceste două poze trebuie să fie o lecție pentru cei care, direct sau indirect, comentează, nefăcând nimic în timpul pandemiei pentru cei de lângă ei. Vă știți voi, bine, "prietenii mei" 😉 Voluntarii noștri, în timp ce duceau alimente sutelor de bătrâni și suferinzi, au avut un accident. Oamenii aceștia ...” 1 Vasile: „Aceste două poze trebuie să fie o lecție pentru cei care, direct sau indirect, comentează, nefăcând nimic în timpul pandemiei pentru cei de lângă ei. Vă știți voi, bine, "prietenii mei" 😉 Voluntarii noștri, în timp ce duceau alimente sutelor de bătrâni și suferinzi, au avut un accident. Oamenii aceștia ...” 2

Voluntarii noștri, în timp ce duceau alimente sutelor de bătrâni și suferinzi, au avut un accident. Oamenii aceștia își expun viața, sănătatea și timpul pentru cei aflați în nevoie!

Voluntara aflată la volan este bine! Asta este cel mai important! Poza am pus-o pentru cei care urăsc să fie eroi, așa cum sunt tinerii mei. Dar nu ne lăsăm! Fierul se repară, inima se înalță! Vă mulțumesc și vă iubesc! Pe toți !

Reparam noi și mașina, fiindcă mai avem multe de cărat!”