Tudor: „Ieri am parcurs cam 350km prin 5 județe. Nu m-a întrebat nimeni de sănătate (sau adeverință) si nici nu am văzut un filtru pentru așa ceva. Dar musai sa nu circulați cu 60 km/h in afara localității unde este amplasat un semn de circulație fără nicio noimă”

(Last Updated On: May 25, 2020)

Guvernul a anunțat așa de multe restricții în starea de alertă încât nu se respectă niciuna. A zis că este nevoie de declarație la ieșirea di localitate, este obligatorie purtarea măștilor, este obligatorie luarea temperaturii la intrarea în magazine. A fost nevoie de câteva persoane să urle mai tare și autoritățile s-au speriat. Obligațiile au devenit lucruri facultative.

Tudor Rosca: Ieri am parcurs cam 350km prin 5 județe. Am văzut peste 10 radare fixe. Absolut toate amplasate in locuri in care nu aveau niciun rol de prevenție, ignorând zonele in care “se gonea” si poate erau chiar utile.

Tudor: „Ieri am parcurs cam 350km prin 5 județe. Nu m-a întrebat nimeni de sănătate (sau adeverință) si nici nu am văzut un filtru pentru așa ceva. Dar musai sa nu circulați cu 60 km/h in afara localității unde este amplasat un semn de circulație fără nicio noimă” 1

Deși am străbătut 5 județe, nu m-a întrebat nimeni de sănătate (sau adeverință) si nici nu am văzut un filtru pentru așa ceva.
Dar musai sa nu circulați cu 60 km/h in afara localității unde este amplasat un semn de circulație fără nicio noima.

(Nu am primit nicio amenda, dar ma minunez cum poate sa fie o instituție întreaga atât de inutila)”.