Românii interziși în Grecia, la vacanță. Oana Dimofte: „Dacă Guvernul nu intră în înțelegerea aia din care face parte și Grecia, noi vom sta acasă, în vara asta. Avem rezervări în Grecia, făcute încă din luna martie .Nu ne ducem ostatici pe litoralul românesc”

(Last Updated On: May 21, 2020)

Bulgaria, Grecia și Serbia ar urma să creeze o bulă turistică și să renunțe la carantina de 14 zile pentru cetățenii celor 3 țări de la 1 iunie, a anunțat premierul bulgar. Și România a fost invitată să se alăture, dar autoritățile de la București nu au făcut încă niciun angajament.

Oana Dimofte a scris: „”Să ne ținem turiștii acasă!”, spune, melodramatic, madam Corina Martin, șefa a nu știu cărei organizații care apără promenada de la Mamaia, hotelurile cu mobilier din 1985 și cartofii care înoată în ulei, la autosertvire. La prețuri enorme.

Românii interziși în Grecia, la vacanță. Oana Dimofte: „Dacă Guvernul nu intră în înțelegerea aia din care face parte și Grecia, noi vom sta acasă, în vara asta. Avem rezervări în Grecia, făcute încă din luna martie .Nu ne ducem ostatici pe litoralul românesc” 1

Hai, bâști!

Dacă Guvernul nu intră în înțelegerea aia din care face parte și Grecia, noi vom sta acasă, în vara asta. Avem rezervări în Grecia, făcute încă din luna martie .Nu ne ducem ostatici pe litoralul românesc. Poate o zi-două în 2 Mai sau Vamă, la prieteni, dar, la cum pune problema madam, întrevăd că nici astea.

Grecia are 2850 de cazuri și 166 de decese de corona, până acum. Cam ce crezi tu, doamna Martin, că mă poate convinge să decartez la prețurile triple și condițiile net inferioare de pe litoralul privatizat glorios cu frații Micula și cu Mazăre?”