Româncă din Italia ucisă în mașină cu patru focuri de armă, într-o parcare din Cuneo. Femeia a murit pe loc

O româncă de 44 de ani a fost ucisă cu 4 focuri de armă de un italian de 42 de ani într-o parcare a unui supermarket Auchan de la marginea orașului Cuneo, din Italia.

Italianul, care pretinde că este militar staționat la o unitate din Pinerolo (dar datele sunt încă în curs de cercetare), a fost văzut când a tras câteva focuri de armă, informează gazetaromaneasca.com.

Româncă din Italia ucisă în mașină cu patru focuri de armă, într-o parcare din Cuneo. Femeia a murit pe loc 1

Conform primelor informații, sumare, victima este un cetățean român de 44 de ani, cu domiciliul în Saluzzo, Cuneo. Femeia lucra într-un club local de noapte.

Trupul său a fost găsit la bordul unei mașini, un Fiat Panda 4×4, în parcarea din fața supermarketului, de-a lungul drumului statal către Mondovì. Era pe scaunul pasagerului.

Bărbatul ar fi împușcat-o cu 4 focuri de armă, cu un pistol cumpărat în Florența. Două gloanțe ar fi lovit pieptul, fiindu-i fatale. Cei doi tocmai sosiseră cu mașina împreună în parcarea din supermarket. Înainte de împușcături ar fi fost văzuți de o persoană că se certau.

Imediat după ce a împușcat-o pe româncă, bărbatul s-a predat poliției. Acum se află într-o stare de confuzie, au declarat autoritățile, fiind internat la spital datorită faptului că s-a rănit la o mână în timpul folosiții armei.