Reacție Kaufland, despre scandalul termoscanării: „Incidentul a fost regizat, cu scopul de a crea senzațional, cele două persoane purtând microfon și fiind însoțite de un cameraman profesionist”

(Last Updated On: May 21, 2020)

Astăzi a apărut un filmuleț în care un bătrân a fost încătușat de polițiști după ce a refuzat să i se ia temperatura la Kaufland și a devenit agresiv cu forțele de odine.

Noi informații despre scandalul în urma căruia un bărbat care a refuzat termoscanarea a fost încătușat de mai multe echipaje ale poliției. Reprezentanții supermarketului susțin că scandalul a fost regizat pentru că, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se observă un complice care filma incidentul.

Reacție Kaufland, despre scandalul termoscanării: „Incidentul a fost regizat, cu scopul de a crea senzațional, cele două persoane purtând microfon și fiind însoțite de un cameraman profesionist” 1

„Incidentul a avut loc acum două zile și a fost regizat, cu scopul de a crea senzațional, cele două persoane purtând microfon și fiind însoțite de un cameraman profesionist.

Vă confirmăm că agenții de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităților competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate și nerespectare a legii. Îndemnăm clienții să respecte măsurile de protecție la cumpărături, să își păstreze calmul și să pună sănătatea lor și a celorlalți pe primul loc.

Facem toate eforturile pentru a preveni răspândirea virusului și suntem în permanent contact cu autoritățile”, ar fi poziția oficială a supermarketului, potrivit Stirile Pro Tv. și aktual24.ro.

Scandal provocat în fața unui supermarket

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Vezi aici Video:

Vezi aici video:

Revenim cu detaalii!