Cine este Radu Palaniță, câștigătorul de la Românii au Talent. A participat și la Vocea României

Câștigătorul sezonului 10 de la Românii au Talent este Radu Palaniță, un mecanic auto de 44 de ani. Radu este din București, lucrează ca mecanic auto, dar spune că pasiunea sa este muzica.

Nu are studii muzicale, dar l-a impresionat pe George Călinescu care l-a trimis direct în semifinale oferindu-i un Golden Buzz.

 Radu Palaniță

“Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu 4 ani și jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a spus Radu, citat de impact.ro.

Radu a participat și la Vocea României și spune că, deși nu a trecut mai departe, experiența de acolo și sfaturile juraților l-au motivat să meargă mai departe.

Vezi video aici:

El a spus și ce va face cu banii câștigați.

”Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”, a spus el, recent, întrebat ce ar face cu banii dacă va câștiga.