Premierul Orban, dublu amendat de polițiști după apariția fotografiilor în care nu purta mască și fuma în spațiu închis. Cât a plătit deja

(Last Updated On: May 30, 2020)

Polițiștii l-au amendat sâmbătă pe premierul Ludovic Orban, de două ori, după ce ieri a apărut pe Facebook cu el că nu purta mască și fuma într-un spațiu închis dintr-o instituție publică.

„Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Premierul Orban, dublu amendat de polițiști după apariția fotografiilor în care nu purta mască și fuma în spațiu închis. Cât a plătit deja 1

Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție”, au transmis, sâmbătă, reprezentanții Guvernului, Citați de G4Media.

Revenim cu detașii!