Polițiștii, despre Fiica Vioricăi de la Clejani, drogată la volan. „Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate, i-a determinat pe politisti sa procedeze la testarea conducatorului auto și cu aparatul DrugTest”

Margheita, Fiica Vioricăi de la Clejani a fost implicată sâmbătă dimineață într-un accident auto. A intrat în plin, într-o mașină parcată.

Polițiștii de la Brigada Rutieră au ajuns la fața locului, după ce martorii au sunat la 112. au testat-o pentru alcool și droguri.

Polițiștii, despre Fiica Vioricăi de la Clejani, drogată la volan. „Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate, i-a determinat pe politisti sa procedeze la testarea conducatorului auto și cu aparatul DrugTest” 1 Polițiștii, despre Fiica Vioricăi de la Clejani, drogată la volan. „Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate, i-a determinat pe politisti sa procedeze la testarea conducatorului auto și cu aparatul DrugTest” 2
(Sursă FOTO: Laurențiu Cristian Genuchi – Facebook)

Ce spune Brigada Rutieră, potrivit Observator TV:
Astăzi, in jurul orei 6.00, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bulevardul Gheorghe Șincai.

Polițiștii, despre Fiica Vioricăi de la Clejani, drogată la volan. „Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate, i-a determinat pe politisti sa procedeze la testarea conducatorului auto și cu aparatul DrugTest” 3 Polițiștii, despre Fiica Vioricăi de la Clejani, drogată la volan. „Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate, i-a determinat pe politisti sa procedeze la testarea conducatorului auto și cu aparatul DrugTest” 4

Conducatorul unui autoturism care circula pe Bulevardul Gheorghe Șincai, dinspre Bulevardul Dimitrie Cantemir, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație.

În urma accidentului, nu au rezultat victime.

Conducatorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate, i-a determinat pe politisti sa procedeze la testarea conducatorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenta in organism a substanțelor psihoactive, context in care, acesta a fost condus la sediul INML in vederea recoltării probelor biologice.

In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala in conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal.