Paula Rusu: „Unii romanii se tem mai tare sa li se ia temperatura, decat ca ar putea lua COVIDul. Altii respira prea greu de la deviatia de sept acoperita cu masca, decat de la ideea ca ar putea sa nu mai respire deloc din cauza COVIDului. Mai e o categorie, aia care cred ca …”

(Last Updated On: May 21, 2020)

Măsuriile obligatorii impuse de Guvern de la instituirea stării de alertă din România au provocat dispute intense în mediul online. Mulți refuză să li se ia temperatura atunci când intră în spații publice închise, iar altora masca de protecție li se pare o povară.

Paula Rusu a scris pe Facebook: „Unii romanii se tem mai tare sa li se ia temperatura, decat ca ar putea lua COVIDul.

Paula Rusu: „Unii romanii se tem mai tare sa li se ia temperatura, decat ca ar putea lua COVIDul. Altii respira prea greu de la deviatia de sept acoperita cu masca, decat de la ideea ca ar putea sa nu mai respire deloc din cauza COVIDului. Mai e o categorie, aia care cred ca ...” 1

Altii respira prea greu de la deviatia de sept acoperita cu masca, decat de la ideea ca ar putea sa nu mai respire deloc din cauza COVIDului.

Mai e o categorie, aia care cred ca oculta a fabricat povestea fiindca ei insisi nu au vazut niciun mort de COVID.

Mai sunt cei care dupa 60 de zile de izolare danseaza la gramada pe aleile din Herastrau, un loc secret, un fel de pestera lui Aladin unde COVIDul nu se aventureaza.

Ah… si mai sunt cei cu “pe fața asta frumoasa nu pun eu masca”.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!”