Nu toți românii vor primi măști gratuite, anunță Alina Gorghiu (PNL). Chiar dacă Senatul a votat măști gratuite pentru toată lumea

(Last Updated On: May 20, 2020)

Nu toți românii vor primi măști gratuite, anunță senatoarea Alina Gorghiu (PNL).  Senatul, dominat de PSD, a votat măști gratuite pentru toată lumea.

Potrivit RFI, Alina Gorghiu spune că ”PSD în momentul acesta nu are nici o idee sau nici un gând să fie constructiv, ci e într-o competiție oarbă, aș putea spune, cu Guvernul. Vă amintesc că încă de săptămâna trecută, Guvernul Orban a anunțat că va pune la dispoziția categoriilor defavorizate, printr-o Hotărâre de Guvern, un număr de măști, astfel încât să suplinească imposibilitatea acestora de achiziționare.

Nu toți românii vor primi măști gratuite

Cum anunță Guvernul ceva într-o săptămână, PSD, prin inițiatorii clasici, Ciolacu, Tăriceanu, Ponta, depune câte o inițiativă legislativă, înmulțind cu zece măsura respectivă”.

Nu toți românii vor primi măști gratuite

Senatoarea precizează că problema măștilor gratuite va fi tranșată joi de Cabinetul Orban: ”Veți vedea pe masa Guvernului chiar în această săptămână Hotărârea de Guvern și subiectul va fi tranșat și rezolvat.

În opinia mea, din păcate, PSD și-ar fi dorit ca după această perioadă de urgență, să iasă foarte prost România, și-ar fi dorit ca Guvernul să-și rateze misiunea de gestionare responsabilă a acestei situații de pandemie și acum este tare amărât și ne amenință cu moțiunea de cenzură”.