Va fi la fel și în România? Noi reguli în pub-urile englezești după ridicarea restricțiilor: Nu se mai bea la bar, sarea și piperul dispar de pe mese

(Last Updated On: May 25, 2020)

Guvernul britanic a adoptat  o serie de măsuri pentru deschiderea pub-urilor din Marea Britanie.

Recipientele pentru sare și piper vor fi eliminate de pe mese, iar consumatorilor li se va interzice să stea la bar.

Va fi la fel și în România? Noi reguli în pub-urile englezești după ridicarea restricțiilor: Nu se mai bea la bar, sarea și piperul dispar de pe mese 1

De asemenea, servirea tip bufet ar putea fi interzisă în timp ce notele de plată ar putea fi doar în format digital, pentru minimalizarea răspândirii coronavirusului, informează ziarulromanesc.net.

Persoanele care merg la restaurant sau în pub pentru mâncare, ar trebui să se aștepte la meniuri reduse, deoarece personalul din bucătărie va trebui să păstreze distanțarea socială.

Oaspeților care folosesc facilități ale hotelului, cum ar fi săli de sport, spa-uri și piscine ar putea li se ceară să se schimbe în camerele de hotel, pentru a evita supraaglomerarea vestiarelor. Sălile de gimnastică vor trebui să îndepărteze benzile de alergare și alte echipamente, pentru a asigura o distanță sigură între clienți.

În România, Guvernul are în plan deschiderea teraselor de la 1 iunie, iar a restaurantelor de la 15 iunie.