(Foto) Mirela Vaida: „M-am testat pentru depistarea virusului COVID. Mi-am dorit sa efectuez testul PCR dar imi era frica sa intru in spitale. Asa ca…”

(Last Updated On: May 28, 2020)

Mirela Vaida, vedeta de la Antena 1, a anunțat joi că și-a făcut testul de coronavirus. Rezultatul este negativ.

Mirela Vaida: „M-am testat pentru depistarea virusului COVID. Cu emotii, cu teama, cu responsabilitatea pe care o am fata de mine si fata de copiii mei!

(Foto) Mirela Vaida: „M-am testat pentru depistarea virusului COVID. Mi-am dorit sa efectuez testul PCR  dar imi era frica sa intru in spitale. Asa ca...” 1 (Foto) Mirela Vaida: „M-am testat pentru depistarea virusului COVID. Mi-am dorit sa efectuez testul PCR  dar imi era frica sa intru in spitale. Asa ca...” 2

Am lucrat continuu in perioada starii de urgenta, inainte si dupa! Continui sa merg la munca zilnic! Am 3 copii mici si am locuit si cu soacra mea in aceasta perioada! Asadar, persoane vulnerabile in jurul meu…

Mi-am dorit sa efectuez testul PCR pentru depistarea Covid-19 dar imi era frica sa intru in spitale. Asa ca am ales formula cea mai sigura si cea mai rapida pentru mine! M-am dus in parcarea de la Baneasa Shopping Center, la primul centru de testare drive-in din Romania, pentru recoltarea de probe biologice!

 

Nu am coborat din masina, nu am atins nimic si pe nimeni, am coborat geamul portierei cat sa mi se poata preleva probele din gat si asta a fost tot! A durat 3 minute cu totul si, in mai putin de 24 de ore, aveam rezultatul pe mail!

(Foto) Mirela Vaida: „M-am testat pentru depistarea virusului COVID. Mi-am dorit sa efectuez testul PCR  dar imi era frica sa intru in spitale. Asa ca...” 3

E adevarat, am asteptat rezultatul cu emotii! Dar trebuia sa stiu! Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa constientizeze ca boala nu alege! Ca relaxarea masurilor nu inseamna lipsa de responsabilitate!

(Foto) Mirela Vaida: „M-am testat pentru depistarea virusului COVID. Mi-am dorit sa efectuez testul PCR  dar imi era frica sa intru in spitale. Asa ca...” 4

Daca noi nu avem grija de noi, nimeni nu are! Ma voi testa periodic si voi avea grija sa respect toate celelalte masuri se siguranta si de igiena! Din grija pentru mine, din dragoste pentru copiii mei, din respect pentru colegii mei de munca! Dumnezeu sa ne ajute! Sa fim sanatosi!”