Mircea Badea îl acuză pe Mihai Bendeac că a inventat „infectarea” cu coronavirus: “Pe bune? A fost testat? Cum de n-a ajuns la spitalele-puşcărie? A fost o …”

(Last Updated On: May 17, 2020)

Mircea Badea nu prea crede că Mihai Bendeac este infectat cu coronavirus.

Mircea Badea, realizatorul emisiunii “În Gura Presei”, de la Antena 3, a comentat afirmaţiile colegului său de trust, Mihai Bendeac, potrivit cărora el şi familia sa ar fi fost infectaţi cu coronavirus.

“Pe bune? A fost testat? Cum de n-a ajuns la spitalele-puşcărie? A fost o excepţie ca o reverenţă (penală) pentru catarsisu’ nepereche? Sau a fost un test post factum care a confirmat că a trecut prin infecţie? Sau de fapt e doar o declaraţie fără nicio confirmare medicală? O strategie de succes pentru a redeveni relevant şi vizibil? (…)”, a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook, potrivit RTV.

Mircea Badea

(Mircea Badea vs Mihai Bendeac)

În ediţia specială a emisiunii “iUmor” de sâmbătă seară, Mihai Bendeac a declarat că el şi familia lui au fost infectaţi cu coronavirus încă de la începutul pandemiei.

După acest anunţ, mai multe voci susţin că, de fapt, actorul încerca o glumă, mai ales că acesta nu a menţionat dacă a fost sau nu testat pentru coronavirus.

La scurt timp după ce pătrunderea coronavirusului în România, bunicul juratului iUmor a încetat din viață. Câteva zile după înmormântare, o știre a dat alarma în familia Bendeac.

“A apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de lumânări, diaconul, dascălul, toți erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja în spital”, a continuat Mihai Bendeac.

Virusul nu a iertat pe nimeni în familia juratului iUmor. Dacă fratele său a avut simptome ușoare, Mihai și părinții săi nu au fost la fel de norocoși.

“S-a manifestat în funcţie de vârstă. Fratele meu a avut doar tuse. Mama şi tata au avut aceleaşi simptome. Pe ei i-a chinuit 8-9 zile. Pe mine m-a chinuit cam 48 de ore. Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele, care sunt: dureri musculare extrem de puternice, o stare de oboseală şi nu mai aveam deloc gust şi miros. De aceea am slăbit vreo trei, patru kilograme în acele zile”, a susţinut actorul.