Mihai Sturzu: „La 1 Ianuarie 2019 m-am oprit din mâncat carne. Astăzi m-am cântărit: am 78 kg. Acum un an și jumătate aveam 92 kg. Înălțimea mea e de 1.82 m, deci am ajuns fix la greutatea perfectă, fara niciun efort. Mănânc în continuare ca spartul. Doar că …”

Mihai Sturzu a povestit pe Facebook cum a reușit să scadă 14 kilograme. A renunțat la carne, mănâncă în continuare ca spartul, după cum spune.

Mihai Sturzu: „La 1 Ianuarie 2019 m-am oprit din mâncat carne. Nu sunt vreun fanatic religios, nu am ținut niciodată post, nu sunt vreun exagerat-de-iubitor-de-animale, nu vreau să conving pe nimeni de nimic. Pur și simplu, am vrut să fac acest experiment.

Mihai Sturzu

În perioada asta de aproape un an și jumatate, am mai mâncat carne, puțină, de Paște și de Crăciun, când am fost acasă la mama. Și încă de vreo două ori, când muream de poftă la Dabo Doner România.

Astăzi m-am cântărit: am 78 kg. Acum un an și jumătate aveam 92 kg. Înălțimea mea e de 1.82 m, deci am ajuns fix la greutatea perfectă, fara niciun efort. Mănânc în continuare ca spartul.

Doar că în ultimele 17 luni, am mâncat mai multe fructe și legume decât cred că am mâncat în ultimii 20 de ani”.