Mihai: „Paznicul de la Kaufland era derutat ca aveam si io si nevasta-mea aceeasi temperatura, 36,4…”Ne tinem de mina, domnu’, e normal, nu e aparatu’ stricat…”

(Last Updated On: May 17, 2020)

„Luarea” temperaturii la intrarea în marile magazine a născut trei reacții la români: indiferență, supărare/revoltă și haz de necaz. Cei supărați nu înțeleg că este stare de alertă și Guvernul poate face aproape orice. De asta este stare de alertă. Dacă Guvernul consideră că trebuie citită temperatura, se aplică nu se contestă. Nu ai unde. CCR a anulat amenzile pentru că nu existau criterii clare de aplicare a sancțiunilor. Aici e clar. Ai peste 37 de grade Celsius nu intri în magazin.

Pe Facebook, Claudia Rawlings a scris: Poate ma lămurește cineva si pe mine, ca nu mai înțeleg nimic. Merg in Mega Image, plin de oameni fără măști! Pai ori e lege, ori nu mai e? Nu era vorba cu măști in spatiile închise? La fel cu adunările de mai mult de 3 persoane… Si atunci cum avem party in Herăstrău noaptea? Proteste in Piața Victoriei?”

Mihai: „Paznicul de la Kaufland era derutat ca aveam si io si nevasta-mea aceeasi temperatura, 36,4..."Ne tinem de mina, domnu', e normal, nu e aparatu' stricat..." 1

Vlad Cristian Deac: „Azi la Lidl și Kaufland m-am liniștit după ce paznicul mi-a spus că sunt bine după o termometrizare frontală medical-irelevanta…”

Raluca Crisan: „Și asta trece…
De doua zile, străzile sunt iarăși pline și oamenii reconectati la agitația zilnica. Unii încă își fac provizii de faina și drojdie de parca viata asta, s-ar rezuma doar la gogoși, în timp ce alții își continua existenta fără să-și fi încetinit ritmul cotidian influențat de multitudinea teoriilor conspirationale.

La același rand din Pepco stau cei care au respectat regulile ultimele doua luni intercalati cu cei care le-au ignorat. Parcarea din kaufland, este la fel de plina ca înaintea Crăciunului, ceea ce ma face sa înțeleg ca putem manca liniștiți chiar și iubind de la distanta.

Nu știu ce s-a schimbat cu adevărat în fiecare din noi, însă cu siguranță știu ca o parte din lejeritatea cu care tratam viata înainte, n-o s-o mai avem niciodată. Morala:”orice îți rezerva viitorul, tu rezuma-ti viata la gogosi😜”.

Ciuca Mihai: „Paznicul de la Kaufland era derutat ca aveam si io si nevasta-mea aceeasi temperatura, 36,4…”Ne tinem de mina, domnu’, e normal, nu e aparatu’ stricat…”