(Video) Mihai Bendeac și-a făcut testul de coronavirus! „Nu mi s-a întâmplat niciodată ca în decursul a 5 minute să fiu un om normal prin casă și după 5 minute să am dintr-odată foarte multe simptome: dureri musculare, pierdere de gust, de miros, o stare de oboseală, o stare febrilă, iar în noaptea respectivă nici nu am apucat să iau somniferul, eu care dorm doar cu  …”

(Last Updated On: May 18, 2020)

Mihai Bendeac și-a făcut testul de coronavirus! În urma reacțiilor și a telefoanelor primite, Bendeac s-a filmat în timp ce își făcea testul pentru depistarea anticorpilor.

„Nu mi s-a întâmplat niciodată ca în decursul a 5 minute să fiu un om normal prin casă și după 5 minute să am dintr-odată foarte multe simptome: dureri musculare, pierdere de gust, de miros, o stare de oboseală, o stare febrilă, iar în noaptea respectivă nici nu am apucat să iau somniferul, eu care dorm doar cu  …”

Mihai Bendeac și-a făcut testul de coronavirus

Mihai Bendeac și-a făcut testul de coronavirus

“Am mai avut gripe, dar nu mi s-a întâmplat niciodată ca în decursul a 5 minute să fiu un om normal prin casă și după 5 minute să am dintr-odată foarte multe simptome: dureri musculare, pierdere de gust, de miros, o stare de oboseală, o stare febrilă, iar în noaptea respectivă nici nu am apucat să iau somniferul, eu care dorm doar cu somnifere, și am dormit vreo 12 ore.

A fost singura noapte din ultimii 10-15 ani, în care eu nu am avut nici un fel de vis. Nu m-am testat atunci. Eu și familia mea ne-am autoizolat. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate. Ne era destul de clar pentru că la înmormântare au mai fost două rude care erau internate. Nu am vrut să apelăm la testare pentru că erau mulți oameni în situații mult mai grave”, a spus actorul, citat de Libertatea. 

Pe cât de degajat a vorbit despre faptul că el și familia lui au fost infectați cu coronavirus, pe atât de panicat era actorul în momentul în care trebuia să facă testul de imunitate.

“Până la urmă este o gripă. Sigur că mai puternică și o transmisibilitate extrem de puternică, dar până la urmă este o gripă. Acum am un test de imunitate și vă spun cinstit că în acest moment, nu știu cum așteaptă o femeie testul de sarcină, dar îmi tremură mână. Vreau să-i mulțumesc lui Speak că testul a venit de la el, pentru că avea mai multe și tot el m-a ajutat să interpretez un pic.

Asta înseamnă că în corp există anticorpi. Deci am avut dreptate. Treaba asta s-a întâmplat acum două luni”, a mai completat juratul de la iUmor.

Mihai Bendeac și-a făcut testul de coronavirus

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!