Mihai Bendeac, după infectarea cu coronavirus: „Oamenii se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curiozitate morbidă. Iar alții care se uită cu o oarecare spaimă”

(Last Updated On: May 21, 2020)

Mihai Bendeac a vorbit despre cum este privit de ceilalți oameni după ce a anunțat că a fost infectat cu noul coronavirus.

Acesta a mărturisit că a avut parte de experiențe neplăcute când a ieșit pe stradă și că trecătorii îl privesc cum se uită „baba la mort”.

Mihai Bendeac a fost depistat pozitiv

„Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categori. Prima cateogorie sunt oamenii care mă salută așa cum mă salutau de obicei.

A doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni de zile și acum am și anticorpi și sunt și imun și mi-am făcut și testul și a ieșit negativ, sunt în cea mai bună poziție cu putință și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curozitate morbidă. Iar alții care se uită cu o oarecare spaimă”, a declarat actorul, citat de fanatik.ro.

În emisiunea de sâmbătă, actorul a dezvăluit cu ce simptome s-a confruntat: „Aveam dureri puternice musculare, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros. Maică-mea și taică-miu au avut aceleași simptome”.