Infectat. Mihai Bendeac a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Cum s-a infectat actorul. „În decurs de 5 minute, aveam toate simptomele, care sunt: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care …”

(Last Updated On: May 17, 2020)

Mihai Bendeac a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, la începutul stării de urgență.

Actorul a povestiti că întreaga sa familie a avut de suferit după ce au participat la înmormântarea bunicului său, iar preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus, scrie stirileprotv.ro.

Mihai Bendeac a fost depistat pozitiv

La scurt timp, atât el, cât şi restul familiei sale au început să aibă simptome, însă cei mai afectaţi au fost unchiul şi mătuşa, care au ajuns la spital.

”Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Iar pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele, care sunt: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, a povestit Mihai Bendeac.

Actorul a fost până acum în izolare, astfel că publicul nu a știut despre starea sa de sănătate.