(Foto/Video) Microbuz în flăcări pe A1. 4 persoane au reușit să iasă rapid din microbuz

Microbuz în flăcări pe A1, vineri dimineață la kilometrul 28, pe sensul de mers spre Bucureşti. 4 persoane au reușit să iasă rapid din microbuz.

„În această dimineaţă, pompierii giurgiuveni au fost scolicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz, pe A 1 Bucureşti – Piteşti, la km 28.

(Foto/Video) Microbuz în flăcări pe A1. 4 persoane au reușit să iasă rapid din microbuz 1 (Foto/Video) Microbuz în flăcări pe A1. 4 persoane au reușit să iasă rapid din microbuz 2

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum, la un microbuz, oprit pe banda de urgenţă.

Cele patru persoane aflate în microbuz s-au autoevacuat în timp util, în momentul în care şoferul a observat că iese fum de sub capotă.

Microbuz în flăcări pe A1 (Foto/Video) Microbuz în flăcări pe A1. 4 persoane au reușit să iasă rapid din microbuz 3

În urma incendiului, microbuzul a ars în totalitate. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, citat de Gandul.

Microbuz în flăcări pe A1

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!