Medicul Monica Pop: „Când porţi masca de protecție inspiri dioxidul de carbon pe care îl expiri. rebuie pe cât se poate să faci pauză de la purtarea ei. Să o dai jos, să te duci la un …”

Guvernul a decis purtarea obligatorie a măștilor în spații închise. Însă trebuie avut grijă cât rimp este purtată. Trebuie luată o pauză, spune medicul Monica Pop.

„Având în vedere că ai masca pe faţă, şi omul expiră dioxid de carbon, respiri în ea îl tragi înapoi. La unele persoane care au anumite probleme, cum ar fi deviaţie de sept, sau o stare deosebită, nu va fi chiar atât de uşor”, a declarat managerul Spitalului de Oftalmologie, Monica Pop, potrivit Fanatik.
Medicul Monica Pop: „Când porţi masca de protecție inspiri dioxidul de carbon pe care îl expiri. rebuie pe cât se poate să faci pauză de la purtarea ei. Să o dai jos, să te duci la un  ...” 1

De altfel, sugestia medicilor este ca oamenii să facă pauză de la purtarea măștii cât de des se poate. „Trebuie pe cât se poate să faci pauză de la purtarea ei. Să o dai jos, să te duci la un geam, să inspiri aer şi apoi să o pui înapoi pe faţă”, a mai spus Monica Pop.