Marilena: „Nu pot intra in spitalul in care mama își trăiește ultimele clipe, nici mascata, combinezonata, înmănușată. Daca erați voi in situația mea, Orban, Tataru, Vela si sleahta… ce-ați fi făcut, ma? Fratele meu, venit din Franța special pentru a o vedea pe mama, este …”

(Last Updated On: May 26, 2020)

Autoritățile naționale au impus o serie de reguli foarte stricte pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. Măurile însă îi afectează grav pe cei care vor să fie alături de cel drag atunci când aceștia se află pe patul de moarte.

Din cauza regulilor de izolare, o româncă povestește că nu își poate vizita mama la spital, iar fratele venit special din Franța se află în izolare.

Marilena: „Nu pot intra in spitalul in care mama își trăiește ultimele clipe, nici mascata, combinezonata, înmănușată. Daca erați voi in situația mea, Orban, Tataru, Vela si sleahta... ce-ați fi făcut, ma? Fratele meu, venit din Franța special pentru a o vedea pe mama, este ...” 1

Marilena a scris pe Facebook: „In sfarsit, in Romania legea este respectata la virgula!

Nu pot intra in spitalul in care mama isi traieste ultimele clipe, nici mascata, combinezonata, inmanusata si alte “ata” pt ca niste tampiti au facut reguli fara sa gandeasca. Bine, asta nu e o noutate!

Fratele meu, venit din Franta special pt a o vedea pe mama, este izolat la Caracal, ca asa cere legea facuta de niste idioti! Mai rau, nu va putea participa nici la inmormantare, ca i se face dosar penal daca iese din autoizolare! 14 zile izolat la domiciliu, desi avea test negativ cand a intrat in tara, valid (adica avea 48 de ore testul). Dar, na, Romania este singura tara care isi carantineaza proprii cetateni, nu doar strainii care intra in tara! Noi suntem aceste modele de verticalitate si rigurozitate! Daca erati voi in situatia mea, Orban, Tataru, Vela si sleahta… ce-ati fi facut, ma?

Si nu pot decat sa imi spun pasul aici, sa injur cu patima tot sistemul lor cretin si sa plang incet, in coltul meu, ca femeia care mi-a dat viata se stinge singura pe un pat de spital, inconjurata doar de voci neprieteneoase care urla chiar si in fata mortii: “Ti-am zis sa strigi daca ai gunoi!”

Gunoaie sunteti voi, ma, toti care sunteti la conducere!”