Explicații. Margherita de la Clejani, nu recunoaște că era sub influența drogurilor la accident: ”Mă uitam în oglindă şi îmi făceam buzele”

(Last Updated On: May 24, 2020)

Margherita de la Clejani nu recunoaște că era drogată în momentul în care a produs un accident. Sâmbătă a intrat cu SUV-ul direct într-o mașină parcată.

(Reporter Observator Tv): Cum comentezi rezultatul testelor?
(Margherita de la Clejani): Alcool test nu există, droguri nu există. Nu există nimic!

Explicații. Margherita de la Clejani, nu recunoaște că era sub influența drogurilor la accident: ”Mă uitam în oglindă şi îmi făceam buzele” 1

Sunt explicaţiile Margheritei de la Clejani imediat după ce s-a trezit în faţa secţiei de poliţie. Tânăra a tras un somn bun în maşină după audieri. Şi-a construit apărarea: accidentul pe care l-a provocat a fost din neatenţie, spune ea.

(Margherita de la Clejani): S-a întâmplat să ne tamponăm, pentru că eu mă uitam în oglindă şi îmi făceam buzele.
(Reporter): De unde veneai?
(Margherita de la Clejani): Uite, de la terasă.

La 6 dimineaţa drumul a dus-o pe Margherita la secţie. Pe bulevardul Gheorghe Şincai a piedut controlul bolidului pe care-l conducea şi a intrat într-o maşină parcată. Nu era singură în maşină, ci însoţită de un bărbat.

(Reporter): Cu cine erai in masină? Mai era un domn.
(Margherita de la Clejani): Cu Johnny Deep.

”Respectivul conducător auto era incoerent. Pur şi simplu avea probleme în ceea ce priveşte comunicare. Au procedat la testarea acestuia cu aparatul drog test, care a indicat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive”, au transmis polițiștii.

Surse din anchetă spun că testul a ieşit pozitiv la substanţe opicee. Asta înseamnă opium sau heroină. Rezultatele de laborator vor trebui însă să confirme însă acest lucru.