(Foto) Fiica Vioricăi de la Clejani, accident auto. Era DROGATĂ la volan – surse

Fiica Vioricăi de la Clejani, Margherita, a fost implicată într-un accident auto, în această dimineață. A intrat cu Range Rover într-o mașină parcată.

Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier în cursul zilei de sâmbătă, 23 mai, în București. Se pare că artista s-ar fi aflat sub influența opiaceelor, respectiv a heroinei, anunță Gandul.
(Foto) Fiica Vioricăi de la Clejani, accident auto. Era DROGATĂ la volan - surse 1

(Foto) Fiica Vioricăi de la Clejani, accident auto. Era DROGATĂ la volan - surse 2
(Sursă FOTO: Laurențiu Cristian Genuchi – Facebook)

Accidentul auto a avut loc pe strada Norilor din București după ce Margherita, aflată la volanul unui Range Rover Evoque, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat într-o mașină parcată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și ulterior artista a fost condusă la IML unde rezultatele testelor au arătat că se afla sub influența opiaceelor, respectiv a heroinei.

Astfel, pe numele tinerei a fost deschis dosar penal iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

(Foto) Fiica Vioricăi de la Clejani, accident auto. Era DROGATĂ la volan - surse 3 (Foto) Fiica Vioricăi de la Clejani, accident auto. Era DROGATĂ la volan - surse 4

Cine este Margherita de la Clejani
Fiica celebrilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita a început să ia lecții de canto încă de când era mică, pregătindu-se astfel pentru o carieră în muzică.

Margherita de la Clejani, cu numele real Margareta Myriam Manole, s-a născut pe 6 august 1992, în Clejani.

De-a lungul timpului, Margherita s-a supus mai multor operații estetice care au târnit controverse în showbiz-ul românesc. Una dintre cele mai cunoscute dispute fiind între mama ei, Viorica, și Codin Maticiuc.