Magda Vasiliu: „Eu nu înțeleg mirarea tuturor acelora care se declara indignați de poza de mai jos. Pe bune…Voi realizați ca ăștia toți care s au perindat pe acolo n au fost in stare sa schimbe lambriurile alea comuniste de pe pereți? In 30 de ani??? Si noi vrem sa schimbe o tara! Ca se sta cu prelungitoarele împrăștiate printre …”

(Last Updated On: May 30, 2020)

Premierul Orban a impus mai multe măsuri în starea de alertă, măsuri pe care membrii Guvernului nu le respăectă.

Magda Stoian: „Eu nu inteleg mirarea tuturor acelora care se declara indignati de poza de mai jos. Adica cine ar fi atat de naiv sa creada ca nu se mananca si nu se bea ( cateodata, la greu) in Palatul Victoria?!?

Magda Vasiliu: „Eu nu înțeleg mirarea tuturor acelora care se declara indignați de poza de mai jos. Pe bune...Voi realizați ca ăștia toți care s au perindat pe acolo n au fost in stare sa schimbe lambriurile alea comuniste de pe pereți? In 30 de ani??? Si noi vrem sa schimbe o tara! Ca se sta cu prelungitoarele împrăștiate printre ...” 1

Sau cine ar putea crede vreodata ca la Palatul Victoria “decat” se munceste? Si toti, ministrii, secretarii de stat, subsecretarii si secretarele sunt toti atat de patrunsi de importanta misiunii lor pe Terra incat nici macar nu si permit sa se gandeasca ca ar bea un vin, un whisky sau o bere in timpul serviciului! Daramite sa mai si bea! Pe bune…

Voi realizati ca astia toti care s au perindat pe acolo n au fost in stare sa schimbe lambriurile alea comuniste de pe pereti? In 30 de ani??? Si noi vrem sa schimbe o tara! Ca se sta cu prelungitoarele imprastiate printre picioare de om si picioare de scaun?

La fel ca in orasele mici de provincie unde in receptiile hotelurilor construite de comunisti, peretii sunt imbracati in aceleasi vesnice lambriuri retro, iar neonul palpaie sinistru…Ca fumeaza in institutii publice ar fi o problema in Romania?

Nu e …Macar daca, fumand, le ar veni vreo idee stralucita, salvatoare pentru tara…. In mod cert, nu cred fumeaza ce trebuie. 😉”

Potrivit GSP, o fotografie din biroul premierului Ludovic Orban a ajuns pe internet, fiind distribuită pe Facebook. În imagine se observă cum o parte din membrii Guvernului se relaxează fără măștile de protecție, beau alcool și fumează.