(Video) Dansul bucuriei. Un bunic din România, după ce s-a vindecat de coronavirus, dans în fața spitalului

(Last Updated On: May 27, 2020)

Momente de bucurie pură pentru un bunic din România care s-a vindecat de coronavirus. S-a apucat de dansat în fața spitalului la externare.

A fost internat împreună cu nepoata sa , în vârstă de 14 ani, la Spitalul Târgu Cărbunești, Gorj, după ce ambii s-au infectat cu coronavirus, anunță A3.

dansul bucuriei bunic vindecat de coronavirus

Fata și-a revenit mai repede de la Covid-19, dar nu a vrut să-l părăsească pe bunicul care o crescuse, așa că a obținut permisiunea medicului să rămână în secția specială a spitalului.

Astăzi, cei doi au plecat acasă, după ce bunicul s-a vindecat de coronavirus, iar medicii i-au dat voie să plece acasă, împreună cu nepoata lui.

Când a ieșit din spital, bunicul a dansat minute în șir, de bucurie că s-a vindecat și că se poate întoarce acasă cu nepoata pe care a crescut-o de mică.

Cei doi sunt de nedespărțit de 14 ani și au fost uniți de o tragedie uriașă produsă atunci când fata era doar un bebeluș de câteva zile.
Părăsită de părinții care au plecat în Franța, iar apoi s-au despărțit și s-au recăsătorit, fata a rămas în grija bunicilor.

Pe când era numai un bebeluș, o explozie uriașă le-a distrus casa din Gorj, iar bunica și străbunica fetei au murit.

Copila și bunicul ei au supraviețuit, iar de atunci au rămas nedespărțiți.

Vezi aici Video cu bucuria bunicului:

Revenim cu detalii!