Daniel Buzdugan: Cineva mi-a atras atenția: De ce nu porți masca, omule? Ești persoană cunoscută și trebuie să fii cu exemplu înaintea tuturor. Știi că poți să mori? Îi răspund…”

(Last Updated On: May 22, 2020)

Masca de protecție a devenit obligatorie în spațiile închise de la instaurarea stării de alertă. În schimb, masca nu este obligatorie în spații deschise, ci este doar recomandată.

În ciuda acestui fapt, Daniel Buzdugan povestit cum a fost atenționat de două ori că nu poartă mască pe stradă.

Daniel Buzdugan: Cineva mi-a atras atenția: De ce nu porți masca, omule? Ești persoană cunoscută și trebuie să fii cu exemplu înaintea tuturor. Știi că poți să mori? Îi răspund...” 1

„Merg pe strada, merg fără mască, pentru că nu-i obligatorie mască în aer liber ! Unii o poartă, treaba lor, dacă ei se simt în siguranta asa, atunci este foarte bine!

Mi s a întâmplat pentru a doua oară în săptămâna asta ca cineva sa mi atragă atenția afară, pe strada :,, DE CE NU PORȚI MASCA, OMULE? EȘTI PERSOANĂ CUNOSCUTĂ ȘI TREBUIE SĂ FII CU EXEMPLU ÎNAINTEA TUTUROR! ȘTII CĂ POȚI SĂ MORIIIII?!!!”

ÎI răspund că știu că o să și mor la un moment dat:)

Îmi zice strigând: “NU E NORMAL OMULE SĂ MORI! NU-I DELOC NORMAL! NU E ÎN LEGEA FIRII, PROTEJEAZĂ-TE! ”

Omul poartă mănuși negre și două măști, una de plastic ridicată ( viziera de protectie) alta de pânză pe dedesubt, data jos spre bărbie, ca să poată vorbi.

Am sentimentul ciudat ca este genul ala de om căruia i-ar plăcea tare mult să-și PETREACĂ (de trăit nu încape vorbă) toată viata într un laborator și dacă i-ar sta în putință, ne ar baga pe toți acolo, ca pe niște robotei Daniel Buzdugan: Cineva mi-a atras atenția: De ce nu porți masca, omule? Ești persoană cunoscută și trebuie să fii cu exemplu înaintea tuturor. Știi că poți să mori? Îi răspund...” 2)

Oameni buni, cu toții vom muri, că asta i soarta omului, asta e știrea zilei, breaking news-ul vieții. Dar e normal, e firesc să și murim! E firesc și normal și perfect Legal, sa ne și protejăm, purtând mascuța în spatii închise, dar ce tine de noi este să mai si trăim umpic ( cum se scrie mai nou fostul UN PIC).

Hai că vă las, că mă duc cu bicicleta într-un sat din jurul capitalei, ca să mănânc niște corcodușe direct din copac, ca imediat le trece vremea și ăstora și nu-i normal să ratez momentul! Daniel Buzdugan: Cineva mi-a atras atenția: De ce nu porți masca, omule? Ești persoană cunoscută și trebuie să fii cu exemplu înaintea tuturor. Știi că poți să mori? Îi răspund...” 2

Hai cu umanitatea, hai toată lumea!”