Claudiu: „Stiu, nu crezi în Covid-19. Te plimbi pe stradă, nu porți mască pentru că nu crezi, nu ești oaie ca ceilalți. Partea nașpa vine, când unul e la fel ca tine, fără mască și strănută în preajma ta. Începi să te întrebi”:

(Last Updated On: May 18, 2020)

Democrația în România este frumoasă. Fiecare are dreptul să creadă orice, să comenteze orice. Chiar să iasă la proteste când acestea sunt interzise din cauza coronavirusului. Pentru că atunci este plăcerea maximă să demonstrezi că poți sta alături de alte persoane, fără să te îmbolnăvești. Curajul dispare în momentul în care te infectezi cu coronavirusul. Pentru că acum totul este o loterie. Unii se îmbolnăvesc, alții nu. Dar dacă ești chiar tu?

Pe Facebook, Claudiu Secărea: „Stiu, nu crezi în Covid-19. Distribui tot felul de conspirații idioate. Nu-i nimic, e dreptul tău!
Tu, stii care e treaba cu boala, știi că poate fi mortală, ai auzit că e nasoală, dar nu crezi în ea.

Claudiu: „Stiu, nu crezi în Covid-19. Te plimbi pe stradă, nu porți mască pentru că nu crezi, nu ești oaie ca ceilalți. Partea nașpa vine, când unul e la fel ca tine, fără mască și strănută în preajma ta. Începi să te întrebi”: 1

Te plimbi pe stradă, nu porți mască pentru că nu crezi, nu ești oaie ca ceilalți. Partea nașpa vine, când unul e la fel ca tine, fără mască și strănută în preajma ta.
No, ăla e momentul când strângi din buci de nici supozitorul nu mai intră.

Începi să te întrebi: și dacă e virus cu adevărat, dacă l-am ciupit, dacă fac formă gravă și mor?
Știu, e nasol momentul! De testat nu te testează nimeni, habar nu ai dacă esti infectat sau nu, stai cu gândul numai la Covid-19. Ăla de care ai făcut mișto!

Urmează 2 săptămâni în care capul îți stă numai la boală, începi să ai simptome false pe care ți le induci singur pentru că te gândești doar la infecție.
Dacă ai ghinion, te infectezi. Ceva simptome, si trebuie să te internezi.

Să zicem că poate ai o formă usoară, dar în spital tot stai! Singur! Nu vezi pe nimeni apropiat. Conditiile din spital le stii! După o săptămână, începi să te întrebi dacă mai scapi, după o lună, intri în depresie pentru că nu reușești să ajungi acasă, tot în spital ești.

Într-un final te vindeci de Covid, pleci acasă, mai stai 2 săptămâni izolat, tot singur!

Te-ai scos, psihicul praf, nervii praf, poate ți-ai îmbolnăvit și apropiații, mai trebuie să bagi niște bani în analize să vezi dacă virusul a făcut alte daune.
Toate astea, pentru că nu ai purtat o mască cu 2.5 lei și ai crezut toți nebunii de pe internet.

Felicitări! Meriți aplauzele noastre la scenă deschisă!”