C. T. Popescu: A trebuit să mă rog de paznic să-mi ia temperatura la magazin

(Last Updated On: May 23, 2020)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus că a trebuit să îl roage pe paznicul de la intrarea într-un magazin să îi ia temperatura.

„Am fost azi la magazin să-mi iau ceva, domnul de la intrare m-a văzut, m-a salutat și m-a lăsat să trec. Avea pistolul ăla de termoscanare, dar m-a lăsat să trec. L-am întrebat de ce: Domnule Popescu, treceți, dvs nu aveți nimic. A trebuit să mă rog de el să-mi ia temperatura”, a spus jurnalistul la Digi24.

C. T. Popescu: A trebuit să mă rog de paznic să-mi ia temperatura la magazin 1

Întrebat despre modul în care gândesc oamenii care refuză să respecte aceste reguli sau, mai mult, încearcă să provoace scandal, cum a fost incidentul filmat de la supermarket, gazetarul a fost categoric:

„Pe scurt, nu gândesc. Mi-a zis mie unu de la scara 3, care are un cumnat, care are un prieten la cancelaria primului ministru. Lanțul ăsta informațional e securizat: da, dom’le, știu io, 100%.

Oamenii ăștia au tendința de a-și atribui informația: O știu io, ascultă ce spun io, că am informații. Și îi mai adaugă și niște elemente în plus. E ca la telefonul fără fir.

Pe lângă faptul că 5G emană covizi, covizii ăștia mai sunt și invizibili. Nu i-a văzut nimeni. Ăștia minte că i-a văzut, nu i-a văzut nimeni. În fiecare om există un povestitor care vrea să spună povestea lui”, a spus Cristian Tudor Popescu.