Bodo: „Ieri am avut așa: 36.1⁰ la Carrefour, 35.7⁰ la Profi, 35.4 la Penny. Noroc că nu avem și Lidl că poate eram declarată… dead, but not gone”

(Last Updated On: May 17, 2020)

Tot mai mulți români povestesc experiența scanării cu termometrele la intrarea în magazine. Sunt și unii care refuză scanarea, invocând o lege care nu se aplică în starea de alertă. Ei nu concep că în starea de alertă unele drepturi le sunt pur și simplu anulate.

Pe Facebook, Mironela Florea a scris: „Mai fratilor stie cineva daca a aparut un nou virus?Nu de alta dar astazi la Peny scanerul cu care era inarmat paznicul a refuzat sa imi citeasca temperatura, s-a chinuit bietul im ceva timp pana ca aparatul sa arate un 35,6,iar surpriza cea mai mare a fost la intrarea in LIDL, unde bietul paznic a patit din nou acelasi lucru iar aparatul a aratat 32de grade. Acum ce este de facut? La 32 de grade cum sa ma declar? Moarta pe un sfert sau extraterestra?”

Bodo: „Ieri am avut așa: 36.1⁰ la Carrefour, 35.7⁰ la Profi, 35.4 la Penny. Noroc că nu avem și Lidl că poate eram declarată... dead, but not gone” 1

Bodo Bodo: „Ieri am avut așa: 36.1⁰ la Carrefour, 35.7⁰ la Profi, 35.4 la Penny. Noroc că nu avem și Lidl în Simeria că poate eram declarată… dead, but not gone”.

Aurora Papavasileiou: „Bună ziua! Tocmai ce am fost la Lidl și fără sa fiu pe faza, ma trezesc cu termometrul în fata. Nenea bodyguard ul îmi zice “33” și deja se îndreaptă spre următorul client.

Zâmbesc și ii spun doar ca este un norocos și ca ma grăbesc 🙂 Sa rad sau sa plâng? Mai bine rad ca la 33 de grade încă sunt în viata! :))”

Raed Arafat, citat de Capital:„Cel puțin câteva luni va trebui să mergem așa, să ne obișnuim cu scanarea la intrare, nu numai la serviciu, să ajungem să ne obișnuim ca cineva să ne ia temperatura – e posibil să fie o măsură luată legal. Eu când întru în MAI mi se ia temperatura, de către jandarm, chiar dacă sunt secretar. Dacă e de la 37 în sus, nu mai intru”